VBL

Innhold

Designprofilen fra Lindab – mulighet eller trussel ?

Den stolte håndverkeren vil nok si at SRP-Click platen fra Lindab er noe helt annet enn tradisjonell båndtekking. Det sier Lindab seg enig i, men har samtidig erfart at mange blikkenslagere ser potensiale i dette produktet som et alternativ der kundens budsjett ikke strekker helt til.

*Innholdet til denne artikkelen er levert av vår samarbeidspartner Lindab. Les mer om samarbeidet her.

- Vi har blitt positivt overrasket over hvordan blikkenslagerne har tatt i mot dette produktet, sier salgssjef i Lindab, Ingvar Skogland. – Vi har hørt om flere tilfeller hvor SRP-Click har blitt tilbudt kunder som et rimeligere alternativ enn båndtekking, og at man dermed har unngått at kunden har valgt et annet produkt – levert av en annen yrkesgruppe.

Kan leveres med integrerte solceller

Siden lanseringen av SRP-Click tilbake i 2011 har produktet gjennomgått mange oppgraderinger som gjør det til et bedre produkt i dag enn ved lanseringen. Ikke minst kan platen nå leveres med integrerte solceller, noe som etterspørres i stadig større grad.

- Med den økte etterspørselen etter solcelletak har blikkenslagerne et enormt potensiale for økt omsetning og inntjening, sier Skogland.

I tillegg til at solceller kan leveres på forfalsede bånd for tradisjonell båndtekking kan solceller nå også fås på Lindabs SRP-Click plater.

- Fordelen for blikkenslageren med SRP-Click er først og fremst den raske monteringstiden. Det betyr et rimeligere sluttprodukt for sluttkunden, og muligheten for økt inntjening for håndverkeren er definitivt til stede, slår Skogland fast.

Platen har gjennomgått en rekke oppgraderinger siden lansering i 2011

  • Kan leveres med integrerte solceller.
  • Ny design gir enda penere plater enn tidligere.
  • Dekklokk ved nedre ende av Click-falsen.
  • Emballeringen er ytterligere forbedret.
  • Dobbel vannlås gjør at platen nå kan monteres ned til 8 grader.

Leveres i fargene Sort 015, Sort matt 015, Tegelrød 742, Mørk rød 758, Grafittgrå 035, Mørk grå 087, Silvermetallic 045, Antrasittmetallic 044 og Magestic

Her er SRP-Click benyttet som stående fasadebekledning.