Fagtreff 2022

Nyhet

Publisert

Foto: Blikkenslagere.no

Arrangementskomiteen satser stort og inviterer til Fagtreff og fagmesse i Telenor Arena 1.-2. september 2022.

Etter å ha måttet avlyse fjorårets fagtreff på grunn av pandemien, slår arrangementskomiteen på stortromma og ønsker velkommen til Norges største multifunksjonsarena på Fornebu. 

– Med Telenor Arenas 10 000 kvadratmeter er det ingen begrensninger på tilgjengelig areal. Her kan man kjøre inn en semitrailer. Den store hallen gir oss mange muligheter.

– Målet vårt er sammen med leverandørene å skape den største og beste blikkenslagermessen noensinne, også i rekrutteringsøyemed. Vi vil invitere lærlinger, skoleelever og andre innenfor bransjens utdanningsløp, sier leder av arrangementskomiteen Torill K. Wollebekk til Blikkenslageren.

Årets bransjehappening

– Så hold av fredag 2. september allerede nå. Gjør det til årets firmatur, sommertur eller julebord. Og ikke minst: Ta med de ansatte. Her blir det mye inspirasjon for alle. Dette er en unik mulighet til å bli kjent med mange i bransjen og ikke minst møte så mange leverandører på ett brett, sier Wollebekk.

– Vi lover å levere et arrangement med et innholdsrikt program. På messen vil det bli gode faglige foredrag i tillegg til masse inspirasjon å hente hos utstillerne. Kvelden før messen, torsdag 1. september, inviterer vi til et sosialt arrangement. Det samme gjør vi etter messeslutt fredag kveld, og da slår vi enda mer på stortromma. Kveldsarrangementene er forbeholdt medlemsbedriftene i VBL, mens messen er åpen for alle.

Les mer hos Blikkenslageren.