VBL

Innhold

Fargerike muligheter hos Lindab

Der de fleste leverandører leverer takrennesystemer i grått, sort og hvitt, har Lindab lyttet til markedet og tilført alle regnbuens farger til sitt sortiment. – Markedet har utviklet seg mer de siste 5 årene enn de foregående 35. Vi ser en profesjon som elsker farger og muligheter for uvanlige og særegne kombinasjoner, sier salgssjef i Lindab, Ingvar Skogland.

*Innholdet til denne artikkelen er levert av vår samarbeidspartner Lindab. Les mer om samarbeidet her.

Arkitekter er som kjent opptatt av estetikk og kvalitet, og som mange blikkenslagere sikkert også vil kjenne seg igjen i – takrennesystemer. Ikke så rart siden nettopp takrenner har en betydelig påvirkning på husets utseende og estetikk fordi det på sett og vis utgjør rammen for hele bygget.

– På Lindab forsøker vi å følge med og vi utvikler sortimentet vårt kontinuerlig både i form av produktforbedringer men også med tanke på materialer og fargeutvalg. De fleste er nok kjent med at vi har våre ståltakrenner i en mengde farger, men nå tilbyr vi til og med takrennesystemet vårt i valgfri RAL-farge, noe som gir ekstremt store muligheter, forteller Skogland.

I RAL- kartet ligger hele 162 valg, det skulle kunne dekke de fleste behov, enten arkitekten ønsker å få takrennesystemet til å smelte inn så diskret som mulig eller å skape en spennende kontrast.

– Jeg vil også nevne at vi nå lanserer en kvartsrund takrenne i tillegg til at vi lenge har tilbudt firkantrenner. Når vi også har aluminium, kobber og det spennende materialet Magestic i vårt sortiment tror vi at vi dekker det meste av behov. Skal du ha zink til bygget leverer vi det fra Rheinzink og VM-Zink.

Salgssjefen bekrefter at de merker økt etterspørsel etter unike farger og alternative materialer.

- Blikkenslageren står i en særstilling til å kunne gi både arkitekter og kunder akkurat det de måtte ønske. Andre aktører er ofte styrt av avtaler som begrenser sortimentet ned til et smalt utvalg. Denne begrensningen har ikke blikkenslageren. De kan velge og vrake mellom et hav av materialer og farger og tilby akkurat det oppdragsgiver er på jakt etter, avslutter Skogland.

Antrasitt metallic er en farge som passer bra på nesten
alle typer av fasader og farger. Gir en moderne følelse
og løfter den hvite fasaden.

Kvartsrund renne fra Lindab tilbys foreløpig i 5 ulike farger.
Antikkhvit, sort, grafittgrå, matt antrasitt og silvermetallic.  

 

Her har vi Magestic på en klassisk rød villa med hvite bordtak.
Ekstra pent blir det hvis man kombinerer
takrennene med et matchende båndtekket tak.