VBL

Innhold

Nyhetsarkiv

Vis filtrering

85 resultater

Type artikkel
Velg område
85 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Nyhet

  Tilskudd til bedrifter som tar permitterte ansatte tilbake på jobb

  Stortinget har vedtatt å innføre en midlertidig ordning der bedrifter kan få tilskudd for å ta egne permitterte arbeidstakere tilbake i jobb. Formålet med ordningen er å redusere antallet som er permittert som en følge av virusutbruddet.

 2. Nyhet

  Regelendringer 1. juli

  Det iverksettes regelendringer på Finansdepartementets ansvarsområde fra 1. juli 2020. Oversikten inneholder også viktige regelendringer som er blitt vedtatt i løpet av våren.

 3. Nyhet

  Gratis etterutdanning for ansatte, permitterte og ledige

  Regjeringen har bevilget ekstra midler til etterutdanning og kompetanseutvikling på grunn av koronakrisen. I den forbindelse tilbys nå tre moduler fra fagskoleutdanningen «Den digitale fagarbeider» helt gratis. Søknadsfrist 1. august.

 4. Nyhet

  Nytt rekrutteringskonsept fra VBL – hjelp oss å bygge en bildebank!

  Denne høsten ser VBLs nye rekrutteringsprosjekt dagens lys. Etter en lengre innsiktsfase er vi nå i gang med å lage nytt materiell – både på nett og papir. Men nå trenger vi bilder, masse bilder! Vil du hjelpe oss?

 5. Nyhet

  Kampanje: Norsk Førstehjelp

  Gunstige priser på smittevernsprodukter og førstehjelpskurs fra Norske Førstehjelp.

 6. Nyhet

  Fargerike muligheter hos Lindab

  Der de fleste leverandører leverer takrennesystemer i grått, sort og hvitt, har Lindab lyttet til markedet og tilført alle regnbuens farger til sitt sortiment. – Markedet har utviklet seg mer de siste 5 årene enn de foregående 35. Vi ser en profesjon som elsker farger og muligheter for uvanlige og særegne kombinasjoner, sier salgssjef i Lindab, Ingvar Skogland.

 7. Nyhet

  Nordisk blikkenslagersatsning på avfallsreduksjon

  Byggavfall og manglende gjenvinning er en stor klimautfordring. Nå skal blikkenslagere i hele Norden redusere avfallet sitt med hele 30 %.

 8. Nyhet

  Krever mer fra regjeringen

  De neste månedene blir kritiske for byggenæringen ettersom ordrebøkene for mange begynner å bli tomme. BNL ber derfor Stortinget om å bevilge 10 mrd. kroner ekstra til nye oppdrag i kommunesektoren for å sikre aktivitet og sysselsetting.

 9. Nyhet

  Ny innlogging på Fordelstorget

  Som medlem i VBL får du tilgang til en rekke rabattavtaler og tjenester. Mange av disse er forhandlet frem på vegne av fellesskapet og samlet i Fordelstorget. Nå kan du logge inn med Arbinn-passordet ditt.