Nyhetsarkiv

Vis filtrering

288 resultater

Type artikkel
Velg område
288 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Budsjettforliket: Bedre for byggenæringen

  BNL setter pris på at regjeringspartiene og SV har prioritert tiltak som både løser viktige samfunnsutfordringer og avhjelper den alvorlige markedssituasjonen i byggenæringen.

 2. Bli mester?

  Medlemmer i VBL får 10 % rabatt på mesterutdanning fra Blimester.com. Søk nå og start allerede i januar 2024.

 3. Foreslår 8 tiltak for bygg- og anleggsnæringen

  Byggenæringen opplever nå en krevende markedssituasjon. Full stopp i byggenæringen gjør at antall helt arbeidsledige i bygg og anlegg skyter i været. BNL og Fellesforbundet lanserer nå åtte tiltak for å bedre markedssituasjonen.

 4. Norskopplæring i byggenæringen

  Tusenvis av ukrainske flyktninger har kommet til Norge. Mange av dem kan tenke seg å jobbe i byggenæringen. Nå er det kommet på plass norskopplæring tilpasset vår næring.

 5. BNL skifter navn

  På Byggenæringens Landsforenings ekstraordinære generalforsamling 13. november ble en rekke vedtektsendringer vedtatt. Blant annet skifter foreningen navn til NHO Byggenæringen fra januar 2024.

 6. BNL: Forventer strakstiltak i statsbudsjettet

  Mange bedrifter står i en krevende markedssituasjon, og er bekymret for å miste gode fagarbeidere. Når regjeringspartiene og SV nå skal i gang med forhandlinger om statsbudsjettet for 2024, forventer BNL at politikerne kommer med tiltak som kan gi nødvendig aktivitet og bremse en kraftig nedbemanning.

 7. Lindab Academy

  Gjennom Lindab Academy har Lindab gjort en rekke kurs tilgjengelig for VBL-medlemmer. Her finner du foreløpig en egen materialskole om stål som grunnmateriale, overflatebehandling og lakk, samt et eget kurs om farger.