VBL

Innhold

Møteplass Oslo 2020

Kan vi bygge oss ut av koronakrisen? Og kan krisen faktisk bidra til å gjøre bygg- og anleggsnæringen mer klimavennlig? Det er sentrale temaer på Møteplass Oslo førstkommende onsdag 12.8.

Møteplass Oslo er sensommerens store møteplass etter at Arendalsuka ble avlyst, og arrangeres på Litteraturhuset i Oslo, samt streames her: https://youtu.be/V05aCS8iQ48

Med bakgrunn i en fersk Menon-analyse av status for næringen, vil ledende politikere og entreprenører drøfte hvordan bygge- og anleggsnæringen kan være en viktig brikke for å holde hjulene i gang, og hvilke politiske grep som må til for dette.

Klikk her for mer informasjon om arrangementet og oversikt over paneldeltakere.

Entreprenørene inviterer til to seminarer med bygg og anlegg som tema under Møteplass Oslo:

11.30-12.30: Hvordan bygge oss ut av krisen? Bygg og anleggsnæringen er sentral for å holde folk i arbeid og hjulene i gang gjennom koronakrisen. Ledende politikere og bransjeaktører drøfter hva som skal til for at næringen skal kunne fylle sin rolle. Og hvordan går det egentlig med næringen – har vi verktøyene som trengs?

16.00-17.00: Bærekraftige krafttak i byggenæringen. Hvordan blir bygg- og anleggsnæringen en motor i det grønne skiftet, og kan koronakrisen brukes til å ta et bærekraftig krafttak for miljø og mangfold? Hvilket ansvar har private og offentlige aktører – og hva kan vi lære av Oslo?