Ventilasjonssamarbeid med Naturvernforbundet

Nyhet

Publisert

Energismart er Naturvernforbundets informasjonsportal for forbrukere som ønsker å ta energismarte valg. Her har VBLs Energi- og ventilasjonsutvalg bidratt med kvalitetssikring av innhold knyttet til ventilasjon.

Foto: Anders Tøsse, Vest Vind Media

Samarbeidet mellom VBLs Energi- og Ventilasjonsutvalg og Naturvernforbundet har pågått en god stund, og daglig leder i VBL, Ane Dyrnes, er godt fornøyd.

- VBL ønsker å vise at faget og bransjen er en viktig del av løsningen for å nå klimamålene norske myndigheter har satt seg. Naturvernforbundet er en sentral samfunnsaktør innen klima- og miljøspørsmål, og henvender seg både til myndigheter, profesjonelle aktører og forbrukere. Ved å samarbeide med Naturvernforbundet kan vi som bransje bidra til å øke kunnskapen, for eksempel om energieffektive ventilasjonsløsninger, slik at vi i andre enden kan få mer kompetente bestillere, og dermed løsninger som er bedre for miljøet – både inne og ute.

Energismart retter seg altså mot private boligeiere. Nettsidens oppdaterte innhold om ventilasjon tar for seg alle aspekter ved balansert ventilasjon: fordeler, kostnader og hvem det passer for. Samt nyttig informasjon om vedlikehold.

Besøk Energismart her