Bli medlem

Som medlem i VBL er du med på å ta ansvar for bransjens rammebetingelser og fremtid

Kjøretøy, drivstoff og kjørebok

Her kan du lese mer om rabatter på kjøretøy, drivstoff, kjørebok, dekk og sporing.

Dekk, felger m.m. Dekkmann tilbyr dekk til din person- og varebil. Også bilpleie, felger og bilbatterier inngår i avtalen.
Bil Gjennom vår rammeavtale med Ford Røhne Selmer får VBLs medlemmer tilbud på nye Ford-modeller som til enhver tid markedsføres i Norge, og lokalmontert ekstrautstyr
Toyota Norge - Kjøp og leasing av vare/personbiler med gode rabatter - Fleet management - Finansiering
Fordelstorget har inngått rammeavtale med Erik Arnesen Helsfyr AS som forhandler Mercedes-Benz. Medlemmer kan benytte seg av avtalen både på vare- og personbil.
Drivstoff Esso tilbyr bedriftsavtale som lar deg fylle drivstoff til sterkt rabatterte priser. Kutt kjørekostnadene for din bedrift.
Drivstoff Med firmakort fra Circle K får du oversikt over utgiftene, samtidig som du får rabattert drivstoff og andre bilrelaterte produkter.
Kjørebok og sporing Abax tilbyr elektronisk kjørebok. Gjør det enkelt for deg og dine ansatte for å holde kontroll på bilbruken i bedriften uten å bruke tid på manuell føring i kjørebøker. Med Abax utstyrskontroll har du oversikt over maskiner og verdifullt utstyr til enhver tid. Sporingsenheten gir deg kontroll over arbeidet og er en stor trygghet ved tyveri.
Autogear er en elektronisk kjørebok som lagrer all din kjøring og kalkulerer beløp og avstander. Skriver du kjøregodtgjørelse gir dette stor tidsbesparelse. Dersom du har firmabil gir dette dokumentasjon på bilbruken og er uunværlig ved bokettersyn.
Velger du elektronisk kjørebok fra Holte, får du en brukervennlig kjørebok med innebygget GPS til å installere i bilen(e). Selve enheten plugges inn i en kontakt som allerede finnes i bilen, og dermed er du i gang. Alle turer registreres og du kan skille mellom næring og privatkjøring – i en app. Turer kan også automatisk kobles til prosjekter og faktureres kunde.
VBL har inngått en avtale med Devinco Gruppen som innebærer fordelaktige priser på håndholdte løsninger med SpeedyCraft og Mobile Worker Appene. Avtalen gir også tilgang på digital integrert kjørebok, utstyrskontroll og mannskapsliste til en fordelaktig pris.

Ta kontakt med oss hvis du lurer på noe.

  • Ane Dyrnes
  • Daglig leder

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt