Bli medlem

Som medlem i VBL er du med på å ta ansvar for bransjens rammebetingelser og fremtid

NHO fordeler

Som medlem av VBL blir din bedrift også medlem av NHO (Næringslivets Hovedorganisasjon). Her kan du se noen av tjenestene som NHO tilbyr våre medlemmer.

Arbeidsgiverservice på nett arbinn.no er NHOs arbeidsgiverservice på nett. Her finner våre medlemsbedrifter alt de trenger av informasjon om forholdet mellom bedriften og de ansatte. I tillegg finnes veiledere og praktiske eksempler på hvordan man kan løse ulike problemstillinger. Maler, kontrakter og veiledere innenfor flere viktige tema er også tilgjengelig. For å få tak i dette må man være medlem og dermed ha en brukertilgang til nettstedet.
Digitale håndbøker Digitale håndbøker er håndbøker på personal og HMS som er enkle å sette opp og redigere. Alle tema ligger tilgjengelig og klar til bruk. De oppdateres automatisk av NHOs jurister på arbeidsrett. Håndbøkene er dessuten lett tilgjengelige for de ansatte på alle enheter. De sikrer bedriften lovpålagt arbeidsreglement og prisen er svært konkurransedyktig.
Lokal service NHO har 15 regionforeninger som står i direkte kontakt med lokale myndigheter og yter service til bedriftene lokalt.

Ta kontakt med oss hvis du lurer på noe.

  • Ane Dyrnes
  • Daglig leder

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt