Nyhetsarkiv

Vis filtrering

317 resultater

Type artikkel
Velg område
317 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. NHO Byggenæringen: Regjeringen ignorerer situasjonen

  - Vi har hatt utallige møter med regjeringen, hvor signalene vi har fått er at byggenæringen ikke alene skal ta støyten for å kjøle ned norsk økonomi. Regjeringens forslag til RNB er et klart brudd på den lovnaden, og næringen vil fortsette å blø i tiden fremover, sier en tydelig skuffet Nina Solli, adm.dir. i NHO Byggenæringen.

 2. Nye krav til ansettelsesavtaler

  Fra 1. juli 2024 utvides kravene i arbeidsmiljøloven til hvilken informasjon som skal inntas i arbeidsavtaler. Vi anbefaler at du begynner arbeidet med å oppdatere arbeidsavtaler i god tid før denne datoen.

 3. Webinar: Resultatet av tariffoppgjøret

  25. april kl. 10.00-11.15 inviterer NHO Byggenæringen til orientering om årets tariffoppgjør. Det vil også gis noen råd for gjennomføring av lokale forhandlinger.

 4. Webinar om boligmeldingen

  Fredag 26. april kl. 08.00-08.40 arrangerer NHO Byggenæringen og bransjeforeningene webinar om boligmeldingen. Møtet er åpent for alle medlemmer - du finner lenke til møtet her.

 5. Enighet i byggfagsmeklingen

  Onsdag 10. april 2024 kl. 11:48 ble det enighet i meklingen mellom NHO Byggenæringen og Fellesforbundet om en ny Fellesoverenskomst for byggfag for perioden 2024-2026.

 6. Gratis webinar 9. april: Boligmappa – bruk og dokumentasjon

  Webinar i regi av Håndverksforum med tema: Konsekvenser for bruk av Boligmappa grunnet endringer i lovverket ? Hvordan overleveres dokumentasjon til Boligmappa – hvordan brukes den av boligeier ? Hvem kan bruke Boligmappa ? Hvordan få tilgang til Boligmappa ? Meld deg på!

 7. Kjenner du Norges hyggeligste håndverker?

  22. april 2024 starter jakten på Norges Hyggeligste Håndverker for åttende året på rad, og nå er det klart at NHO Byggenæringen er med som samarbeidspartner og jurymedlem.

 8. Tariffoppgjøret for byggfag er i gang

  Tirsdag 19. mars kl. 11 var det oppstart for forhandlingene for byggfag da NHO Byggenæringen og Fellesforbundet overleverte sine krav i Næringslivets Hus. Se kravene her.