Husk søknadsfrist til mesterutdanningen

Ønsker du mer kunnskap om å starte eller lede en bedrift? Eller har du kanskje en ansatt som er klar for mer ansvar og større oppgaver? Blimester er håndverksbransjenes egen mesterutdanning. Søknadsfristen for oppstart i februar 2019 er 27. januar 2019.

BLIMESTER.COM er en skole, etablert av 9 landsomfattende bransjeforeninger under Byggenæringens Landsforening (BNL), som etter avtale med Mesterbrevnemnda, tilbyr mesterbrevutdanning til fremtidige håndverksmestere i alle byggfagene over hele landet.

Mesterbrevet skal først og fremst være et synlig bevis på at du har den nødvendige kompetansen for å f.eks. etablere og drive eget firma, for å lede arbeidsteam og arbeidsprosesser i et byggefirma, eller for å lede en byggfaglig avdeling hos en entreprenør eller et større byggefirma. Mesterbrevnemda bestemmer innholdet i Mesterbrevutdanningen

Med mesterbrevet har du en lang rekke muligheter. Myndighetene vurderer mesterbrevet som et viktig kompetansebevis innenfor byggfagene; du kan påta deg nye oppgaver med større ansvar og utvikle deg i bedriften du allerede jobber, du kan starte eget firma, eller du kan ta mer utdanning for å lære mer om det byggfaglige. Fordelene ved å ta mesterbrevet er uansett mange, og Mesterbrevet gir deg dokumentasjon på nødvendig kompetanse.