Silje Stensland finalist til Håndverksdatas lærlingstipend

Blikkenslagerlærling Silje Stensland ble nominert til prisen av sin arbeidsgiver J. Johnsen & Sønner AS. Nå er hun plukket ut som finalist.

Blant nærmere 100 innsendte lærlinger har kun fem kommet videre til finalen. I tillegg til heder og ære står det om et stipend på 25.000 kroner.

Håndverksdata heier på de tusenvis av lærlingene som jobber hardt mot fagbrevet. De står opp tidlig og jobber hardt for å lære seg et yrke, slik at de i fremtiden blir gode håndverkere med fagbrevet i hånda.

Håndverksdata synes de fortjener både oppmuntring og belønning, og lanserte derfor Håndverksdatas lærlingstipend i 2020. Man blir ikke rik av lærlinglønnen, så stipendet kan gi ekstra motivasjon på veien mot fagprøven

– Vi vil løfte frem dedikerte lærlinger som utfører godt fagarbeid, sier markedssjef Christer Lysfjord i Håndverksdata.

Han sier at Håndverksdata særlig setter faglig kompetanse i sentrum, samtidig som egnede personlige egenskaper også er viktig.

Heia Silje Stensland!

Silje fikk først sommerjobb hos J. Johnsen & Sønner AS, men da de fikk se hva som bodde i henne ble hun tilbudt læreplass. Og nå vil alle de ansatte jobbe med henne.
Silje er populær fordi hun lærer raskt, er faglig dyktig og brenner for arbeidet sitt. I tillegg er hun løsningsorientert, høflig mot kundene og en smilende humørspreder.

Vi heier på Silje og ønsker lykke til!

Se presentasjon av alle fem finalister her.