VBL presenterer ny KS/HMS løsning for medlemmene

Publisert

I 2020 ble det innledet et samarbeid mellom VBL og Mobile Worker AS for å utvikle et helt nytt fremtidsrettet system for kvalitetssikring og HMS, tilpasset våre medlemmers behov. Meld deg på webinar den 01.02 klokken 13:00 for å få en presentasjon av løsningen.

 
Meld deg på her

Øker vår kvalitet og styrker vårt rennommé
VBL står for leveranse av alt innhold i løsningen, som sjekklister, skjema, rutinebeskrivelser, avvikshåndtering med mer. En egen ressursgruppe blant utvalgte medlemmer har bidratt i dette arbeidet, der målet var å få laget en bransjetilpasset «innholdspakke». Løsningen kan også tilpasses til egne ønsker og behov. Med dette får vi et felles løft og kvalitetshevning av KS/HMS arbeidet blant medlemmene våre, noe som igjen vil styrke bransjens rennommé og attraktivitet.

Enkel å bruke
Mobile Worker har utviklet den tekniske løsningen og skal stå for drift og vedlikehold av denne. Løsningen er utviklet på helt ny og fremtidsrettet teknologi, og det fokuseres mye på at løsningen skal være brukervennlig og effektiv for medlemmene, både på mobil, nettbrett og PC.

Alle feltsystemer i en løsning
Mobile Worker er også kjent for sine feltløsninger som blant annet omfatter timeregistrering, kjørebok, ordre/prosjekt- håndtering, KS/HMS, ressursplanlegging og mer. Med «full pakke» fra Mobile Worker har man alt i en app og trenger ingen andre feltsystemer.

Gunstig priset
For medlemmer som allerede bruker feltsystem fra Mobile Worker vil KS/HMS modulen være inkludert i de vanligste abonnementstypene. Den vil også leveres som en «Standalone» løsning for medlemmer som bruker andre feltsystemer.

Mer informasjon
Dersom du ønsker mer informasjon delta på webinaret.

Du kan også kontakte Jørn Ove Drengenes i VBL styret. Ønsker du informasjon om feltløsningene til Mobile Worker og hvordan dette spiller sammen med KS/HMS, ta kontakt med daglig leder Stig M Bredvei i Mobile Worker på telefon 48 04 51 52 eller epost stig@mworker.no