Velkommen til Byggavfallkonferansen 2023

Publisert

14. februar 2023 inviterer NHP-nettverket til den 14. Byggavfallskonferansen i Næringslivets Hus i Oslo. Konferansen gir faglig oppdatering og erfaringsutveksling for alle som jobber med bygg- og anleggsavfall, enten det er i privat eller offentlig sektor.

Du finner program og lenke for påmelding her

Byggavfallskonferansen arrangeres av NHP-nettverket (https://www.byggemiljo.no/), som samler 20 organisasjoner og virksomheter med felles interesse for å samarbeide om rett håndtering av bygg- og anleggsavfall.

- Vi har mange godbiter på programmet og gleder oss til den tradisjonsrike konferansen. Det sier Gunnar Grini i Norsk Industri, som for tiden leder NHP-nettverket.

Byggavfallskonferansen gir faglig oppdatering og erfaringsutveksling for alle som jobber med bygg- og anleggsavfall, enten det er i privat eller offentlig sektor. Årets konferanse er den 14. i rekken.

På årets konferanse får deltagerne høre om bl.a. om nye løsninger for bruk av resirkulerte råvarer i byggevarer, resultater fra ny forskning og nye utredninger om bygg- og anleggsavfall og informasjon fra organisasjoner og virksomheter som drar i gang satsninger på å få til økt ombruk av byggevarer.

— Gina Gylver, leder i Natur og Ungdom åpner konferansen og vi jobber med å få på plass en politisk duell om rammebetingelser for en mer sirkulær byggenæring, forteller Eirik Wærner fra Multiconsult, som har deltatt i programkomiteen for konferansen.

Konferansen samler i overkant av 200 deltagere i Næringslivets Hus. 

- Vi forventer fullt hus med deltagere fra bygg-, anlegg- og eiendomsbransjen, gjenvinningsbransjen og myndigheter. Så her er det først til mølla og bare å melde seg på, avslutter Gunnar Grini

Du finner program og lenke for påmelding her