VBL-samling for unge ledere

Publisert

Bærekraft, merkevarebygging og kommunikasjon står på agendaen når VBL inviterer til samling for unge ledere under Ventilstål Arena 26. oktober. Vi får besøk av foredragsholder Petter Gulli som vil snakke om hvorfor bærekraft er viktig for akkurat dere.

VBL ønsker å bidra til at flere av de yngre kreftene i bransjen skal bli kjent og bygge nettverk som kan følge dem gjennom karrieren. Og inviterer derfor til en ny samling for unge ledere og lederspirer i ventilasjons- og blikkenslagerbransjen under Ventistål 26.10.

Bærekraft på agendaen

— De unge lederne er fremtiden til bransjen vår og kommer til å måtte forholde seg til en rekke nye krav knyttet til bærekraft. Vi tror det vil være et stort fortrinn å være tidlig ute på dette feltet, og å ha god forståelse for hva som kommer og hvorfor, sier Ane Dyrnes, daglig leder i VBL.

Foredragsholder Petter Gulli er særlig opptatt av hvordan vi skal få engasjert folk flest i det grønne skiftet, hvordan man kan skape konkurransefortrinn ut av bærekraft, og sist men ikke minst hvordan man hindrer grønnvasking og misbruk av bærekraftsmålene. Petter er grunnlegger og strategisk rådgiver innen bærekraftig merkevarebygging i 12YEARS, en av initiativtakerne til Grønnvaskingsplakaten, styremedlem i WWF Verdens Naturfond og forfatter av boka «HÅP – en praktisk guide for klimaoptimister».

Om samlingen

Samlingen er primært for unge (opp til 40 år) som har, eller er tiltenkt, lederansvar i en ventilasjons- og blikkenslagerbedrift

Forrige samling var på Telenor Arena, i forbindelse med VBLs fagtreff. Denne gangen legger vi samlingen til Gardermoen og Ventistål Arena. Samlingen er delt i to slik at man får anledning til å delta på hele Ventistål-arrangementet.

Program 26.oktober:

09.30-10.30: Morgensamling for unge ledere. Foredrag med Petter Gulli: Hvorfor er bærekraft viktig for akkurat dere? Les mer om Petter Gulli her.
11.00-17.00: Messe – Ventistål Arena
19.00-20.00: Kveldssamling for unge ledere. "Vorspiel" før middag på Ventistål Arena

Meld deg på nå!

Merk: Det koster ikke noe å delta på VBL-samlingen. Priser for deltakelse på Ventistål Arena ligger i Ventistål sitt påmeldingsskjema.

Påmelding: Samling for unge ledere
Påmelding: Ventistål Arena