VBL fortsetter å styrke satsingen på HMS og kvalitet

Publisert

Som kjent har VBL valgt Mobile Worker-systemet fra Devinco som anbefalt HMS/KS systemet for medlemmene. — Nå har vi gjort en vesentlig oppgradering av innholdet i løsningen. Dette er et stort skritt fremover, uttaler Jørn Ove Drengenes, en av bidragsyterne i prosessen. – Det vil være en styrke for medlemmene og bransjen å bli mer samstemte på HMS og KS-feltet, så vi håper så mange som mulig av VBLs medlemmer vil ta dette i bruk.

Alle er pålagt å ha systemer for dokumentasjon av KS og HMS i bedriften, men det viktig å huske på at det å ha gode, effektive systemer for dette også kan være et konkurransefortrinn. Å bruke sjekklister aktivt kan bidra til å heve kvaliteten på bedriftens leveranser, ved å hindre at feil oppstår. Digitaliserte sjekklister gjør det enklere å varsle om avvik og mangler, slik at man slipper diskusjoner i etterkant.

Komplett innhold for ventilasjons- og blikkenslagerbedrifter

Flere medlemsbedrifter har i samarbeid med HMS/KS fagkonsulenter fra Devinco, bidratt til det som nå fremstår som et komplett bibliotek med dokumenter, rutinebeskrivelser, risikovurderinger og sjekklister, for ventilasjons- og blikkenslagerbedrifter.

De av medlemmene som allerede har tatt i bruk Mobile Worker, har det nye innholdet tilgjengelig i malbiblioteket, og kan laste det ned herfra. Devinco vil også følge opp hver enkelt bedrift for å avklare behov for bistand med konvertering.

Medlemmer som ønsker en nærmere presentasjon av systemet og innholdet i dette kan ta kontakt med Devinco for en uforpliktende gjennomgang.

Systemet blir aldri bedre enn brukerne

Devinco tilbyr også tjenesten «Servicepakken HMS & Kvalitet», der VBL- bedrifter får komplett oppsett av systemet, tett oppfølging underveis, gratis HMS-kurs, hotline til fagkonsulenter, og en rekke andre fordeler som hjelper bedriften til å jobbe systematisk med HMS og kvalitet. Inkludert er også lovpålagt årlig hovedrevisjon av HMS/KS-systemet.

Kontaktinformasjon Devinco
Telefon 73 19 74 50, eller epost salg@devinco.com