Nyhetsarkiv

Vis filtrering

329 resultater

Type artikkel
Velg område
329 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. BliMester.com søker daglig leder

  Som daglig leder av BliMester.com, vil du lede en landsomfattende mesterutdanning innenfor byggfag. Du vil ha overordnet ansvar for selskapets daglige drift og strategiske utvikling, herunder ansvar for økonomi og resultater. Høres det spennende ut? Se utlysningen her.

 2. God sommer!

  Vi ønsker alle våre medlemsbedrifter og gode samarbeidspartnere en riktig god sommer! VBL holder sommerstengt i uke 28-31.

 3. Kirkeløftet

  Som mange er kjent med har regjeringen igangsatt et storstilt og langsiktig program for å sette i stand 740 kirker landet rundt. I revidert nasjonalbudsjett er det bevilget 100 millioner i år, av totalt 10 milliarder. Hva betyr dette for byggenæringen?

 4. Digitale hjelpemidler for godt HMS-arbeid ved arbeid i høyden

  Tolkning av regelverk og HMS-dokumentasjon av arbeid i høyden kan være både omfattende og til tider uklart. VBL har hatt et samarbeid med Mobile Worker i over ett år, og sammen har vi utviklet et stort bibliotek av HMS-ressurser. Biblioteket inneholder verktøy og hjelpemidler for både dokumentering og gjennomføring av arbeid i høyden.

 5. Gjennomført webinar med Arbeidstilsynet om arbeid i høyden

  Torsdag 13. juni arrangerte VBL, sammen med TEF og Arbeidstilsynet, webinar om arbeid i høyden. Webinaret ble satt i stand på bakgrunn av et økende antall henvendelser fra medlemmer om tematikken. Reaksjonene og spørsmålene understreket at det er stort behov for et tydeligere regelverk.

 6. Nytt styre i NHO Byggenæringen

  4. juni inviterte NHO Byggenæringen til Generalforsamling og fagdag. Tema denne gangen var hvordan næringen kan løfte seg gjennom krisen. Det ble også valgt nytt styre, hvor blant andre Egil Pettersen fra VBL fortsetter som styremedlem.