Webinar: Elektroniske mannskapslister

Elektroniske mannskapslister på bygg- og anleggsplasser er lovpålagt. 26., 27. og 28. januar arrangerer Devinco webinar for VBLs medlemmer.

VBL har en fordelsavtale med Devinco AS. I avtalen sikres medlemmene reduserte priser på avtaler om håndholdte løsninger som SpeedyCraft og Mobile Worker, Elektronisk kjørebok, Utstyrskontroll, HMS/KS og Elektroniske Mannskapslister.

Devinco inviterer VBLs medlemmer til et GRATIS WEBINAR om hva loven sier om mannskapslister og hvilke løsninger som passer deg.

Lurer du på hvilke krav som finnes rundt elektronisk mannskapslister? Eller kanskje ønsker du å se litt av de nye løsninger som finnes der ute? Da er dette webinaret for deg!

På 20 minutter vil Devinco og Mobile Worker gi en kort innføring i Arbeidstilsynets krav rundt mannskapslister, samt en rask gjennomgang av den nye mannskapsliste-løsningen vår SiteMonitor. Etter du har registrert deg, vil du motta en link til selve webinaret før det starter.

Agenda:
SiteMonitor er landets første løsning for helautomatiske føring av mannskapslister. Denne spennende teknologien får du vite mer om på webinaret, samt temaene under:

  • Hvem gjelder Byggeherreforskriften §15 kravet for?
  • Hvor stort må oppdragene være for at byggherreforskriften gjelder?
  • Hva risikerer man hvis man unnlater å føre oversiktslister?
  • Hvordan løser man dette i dag?
  • Hvilke løsninger har vi?

Meld deg på et av våre kommende webinarer allerede nå!


Der kan du velge blant en av disse dagene:
Tirsdag 26/01 kl. 12.30 - Onsdag 27/01 kl. 09.00 - Torsdag 28/01 kl. 10.00

Velkommen skal du være!